Baby dino muurschildering babykamer

Deze muurschildering, inclusief alle dieren, is geheel ontworpen naar de wensen van de klant. De klant wilde babydino’s in groentinten met bladgoud details. De babydino’s in deze muurschildering zijn van eigen ontwerp even als de vogeltjes. Buiten de dieren om heb ik de rest op dat moment freehand opgeschilderd.
Deze muurschildering is geschilderd op een gladde witte muur. Bij het schilderen heb ik rekening gehouden met de ruimte en de indeling van het babykamertje.
De kleuren heb ik vervolgens aangepast aan de rest van de kamer en de spulletjes voor de baby. Ook heb ik bladgoud details toegevoegd aan de schildering. De kleuren komen het best overeen met de realiteit in de close-up foto’s en het filmpje.

Wil je ook een muurschildering op een babykamer? Neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden voor muurschildering babykamer.