Prijzen en werkwijze

Hoe duur is een muurschildering?

Een muurschildering kost gemiddeld tussen de € 285,- en de € 570,- . De prijs van een muurschildering is afhankelijk van de grootte, de ondergrond en de details van de schildering. Zo kost een tak met een dier minder dan een muur vullende muurschildering met meerdere dieren of onderwerpen. Ik maak altijd vooraf een vaste prijs voor de muurschildering welke word berekend naar de tijd die ik nodig heb en het materiaal. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. 
Voor dit werk reken ik € 0,23 voorrijkosten per km. Indien betaald parkeren vraag ik deze ook te vergoeden.
Mijn werkgebied voor muurschilderingen is maximaal 100 km van Oud-Beijerland. Verder dan 100 km is in sommige gevallen in overleg wel mogelijk.

Neem voor een offerte of voor vragen over muurschilderingen contact met mij op. Stuur alvast zo veel mogelijk informatie mee om zo snel mogelijk een prijs te ontvangen.

Hoe ga ik te werk bij een muurschildering?

Voor ik start met de muurschildering maak ik indien nodig een schets/ ontwerp van de muurschildering. Zo heb je alvast een idee hoe de schildering eruit komt te zien. Ik pas iedere muurschildering aan naar de kamer waar deze geschilderd word. Zowel kwa indeling als kleurgebruik. Ik kan werken naar een voorbeeld of idee, denk hierbij bijvoorbeeld aan een muurschildering bij een bedrijf zoals een logo of een muurschildering van een bestaand diertje, maar ik kan ook iets volledig unieks ontwerpen speciaal voor de kamer. Wil je een muurschildering helemaal uniek laten ontwerpen? Vermeld deze wens dan bij het contact met mij. De dag dat ik de muurschildering kom schilderen, is er nog de mogelijkheid om aanpassingen te doen wat betreft de grootte en de indeling. Hierna start ik met het schilderen van de muurschildering. Ik schilder binnen altijd met acryl verf. Dit is een watergedragen en sneldrogende verf welke geen giftige dampen heeft, waardoor er dezelfde dag nog in de kamer geslapen kan worden. Ik ben gemiddeld 1 tot 2 dagen bezig met een muurschildering, afhankelijk van het ontwerp.

Een muurschildering word binnen geschilderd over een al aanwezige dekkende laag muurverf/latex. Tegen meerprijs kan ik ook de muur voorsauzen voor je in de gewenste kleur en muurverf. Bij schrobbare/waterafstotende verf of sterk afneembare verf hoor ik dit graag vooraf zodat ik rekening kan houden met mijn materiaal. Ik schilder zowel op gladde muren als op muren met structuur. Heb je een muur met structuur, laat dit dan bij de aanvraag weten zodat ik daar rekening mee kan houden. Heb je vragen over je muur? Of heb je een andere ondergrond waar de muurschildering op moet komen? Neem dan contact met mij op.