Prijzen en werkwijze

Hoe duur is een muurschildering?

Een muurschildering kost gemiddeld tussen de € 285,- en de € 570,- . De prijs is afhankelijk van de grootte, de ondergrond en de details van de schildering. Ik maak altijd vooraf een vaste prijs welke word berekend naar de tijd die ik nodig heb en het materiaal. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
Voor dit werk reken ik € 0,23 voorrijkosten per km. Indien betaald parkeren vraag ik deze ook te vergoeden.
Mijn werkgebied is maximaal 100 km van Oud-Beijerland. Verder dan 100 km is in sommige gevallen in overleg wel mogelijk. 

Neem voor een offerte of voor vragen over muurschilderingen contact met mij op. Stuur alvast zo veel mogelijk informatie mee om zo snel mogelijk een prijs te ontvangen.

Hoe ga ik te werk bij een muurschildering?

Voor ik start met de muurschildering maak ik indien nodig een schets/ ontwerp van de muurschildering. Zo heb je alvast een idee hoe de schildering eruit komt te zien. Ik pas iedere schildering aan naar de kamer waar deze geschilderd word. Zowel kwa indeling als kleurgebruik. Ik kan werken naar een voorbeeld of idee, denk hierbij bijvoorbeeld aan een logo of diertje, maar ik kan ook iets volledig unieks speciaal voor de kamer ontwerpen. Wil je een diertje of schildering helemaal uniek laten ontwerpen? Vermeld deze wens dan bij het contact met mij. Zo plan ik daar extra tijd voor in. Ter plekke kun je altijd nog aanpassingen doen in de grootte, de locatie van de schildering en de indeling indien gewenst. Hierna start ik met schilderen. Ik schilder binnen altijd met acryl verf. Dit is sneldrogend en geeft geen giftige dampen waardoor er dezelfde dag nog in de kamer geslapen kan worden. Ik ben gemiddeld 1 tot 2 dagen bezig met een muurschildering, afhankelijk van het ontwerp.

Muren dienen schoon en geschilderd te zijn met een goede dekkende laag muurverf/latex. Tegen meerprijs kan ik ook de muur voorsauzen voor je in de gewenste kleur en muurverf. Bij schrobbare/waterafstotende verf of sterk afneembare verf hoor ik dit graag vooraf zodat ik rekening kan houden met mijn materiaal. Ik schilder zowel op gladde muren als op muren met structuur. Heb je een muur met structuur, laat dit dan bij de aanvraag weten zodat ik daar rekening mee kan houden. Heb je vragen over je muur? Neem dan contact met mij op.