Wat kosten muurschilderingen en statement walls?

Werkwijze en kosten van een muurschildering

Een muurschildering kan variëren in prijs, maar gemiddeld liggen de kosten tussen € 305,- en € 580,-. Dit bedrag kan hoger of lager uitvallen. De prijs van een muurschildering wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals de grootte, de ondergrond en de mate van detail in het ontwerp. Bijvoorbeeld, een eenvoudige afbeelding van een tak met een dier zal minder kosten dan een uitgebreide muurschildering met meerdere dieren of complexe onderwerpen. Om duidelijkheid te bieden, bied ik altijd vooraf een vaste prijs aan, gebaseerd op de benodigde tijd en het materiaal. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. Ook kan ik ontwerpen maken binnen een budget.

Daarnaast breng ik € 0,23 per kilometer aan voorrijkosten in rekening binnen een straal van 100 kilometer. Voor locaties verder dan 100 kilometer geldt soms een aanvullende vergoeding voor de reiskosten. Bij parkeerkosten worden deze eveneens doorberekend.

Na overeenkomst van de offerte ga ik voor jou aan het werk. Als eerste maak in indien nodig een ontwerp op maat. Soms sla ik deze stap over, omdat ik ook regelmatig freehand te werk ga. Vervolgens kom ik op locatie schilderen. Ik schilder op velen ondergronden en binnenshuis alleen met watergedragen materialen. Deze geven geen giftige verfluchten en zijn snel droog, waardoor de kamer gelijk na vertrek weer veilig in gebruik kan worden genomen. 

Mijn diensten zijn beschikbaar in heel Nederland. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en om een prijsopgave te ontvangen. Om je snel van dienst te kunnen zijn, is het handig als je zo veel mogelijk relevante informatie mee stuurt. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan jouw unieke muurschildering.

Wat kost een statement wall?

Voor een statement wall kom ik graag langs met stalen en voorbeeld panelen om te kijken wat het beste in de ruimte en de lichtinval past. Op deze manier kan de sfeer en look het beste gekozen worden. Als er een keuze is gemaakt, zal ik de muur opmeten en inspecteren. Hierna zal ik vrijblijvend een offerte maken.

Een statement wall kan variëren in prijs, maar gemiddeld liggen de kosten tussen €35,- en € 125,- per m2. De prijs van een statement wall wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals het materiaal, de techniek, het aantal m2 en of deze al dan niet gecombineerd word met een muurschildering. Om duidelijkheid te bieden, bied ik altijd vooraf een vaste prijs aan, gebaseerd op de benodigde tijd en het materiaal en indien gewenst verdere afwerking. Zo weet je van tevoren precies waar je aan toe bent. 

Daarnaast breng ik € 0,23 per kilometer aan voorrijkosten in rekening binnen een straal van 100 kilometer. Voor locaties verder dan 100 kilometer geldt soms een aanvullende vergoeding voor de reiskosten. Bij parkeerkosten worden deze eveneens doorberekend.

Na goedkeuring van de offerte vraag ik de materiaalkosten als aanbetaling. Hierna start ik met de werkzaamheden. Ik werk uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Mijn diensten zijn beschikbaar in heel Nederland. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en om een prijsopgave te ontvangen. Om je snel van dienst te kunnen zijn, is het handig als je zo veel mogelijk relevante informatie mee stuurt. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan jouw unieke statement wall.