Tropische/botanische/jungle muurschildering babykamer

Deze muurschildering inclusief alle dieren is geheel ontworpen naar de wensen van de klant. De klant had specifieke wensen welke ik heb verwerkt, zoals een giraf met bril, een toekan, een aap, touwen, palmbomen en de naam van de toekomstige baby. Ik heb de dieren ontworpen en de rest ter plekke freehand opgeschilderd. Het gedeelte van de muurschildering met naam is nog even geheim. Het resultaat is te zien op de foto’s.
Deze muurschildering is geschilderd op een gladde witte muur welke voorzien is van behang en al een keer was gesaust. Bij het schilderen heb ik rekening gehouden met de ruimte van de muur en de indeling van het kamertje.
De kleuren heb ik ter plekke aangepast aan de rest van de kamer. De kleuren komen het best overeen met de realiteit in de close up foto’s.

Wil je ook een muurschildering op een kinderkamer? Neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden voor muurschildering babykamer.