Muurschildering Realistische pinguïns en schildpad slaapkamer

Op deze slaapkamer heb ik op ik op de zijwanden van de dakkapel mooie muurschilderingen gemaakt. De muren eromheen zijn heel donkerblauw en lichtgrijs. Ook is het plafond lichtgrijs. Ik heb hier gekozen om als tegenhanger warme geeloranje kleuren als basis te gebruiken op de achtergrond. Het idee was om de pinguïns op de muurschildering realistisch te schilderen en op de ene kant een koude versie met pinguïns uit Antarctica en op de andere kant een schildpad en pinguïn van de Galapagoseilanden. Bij de schildpad en de pinguïn is ook nog een vogel geschilderd welke ook voorkomt op de eilanden. Op de close ups zie je het beste hoe de kleuren in realiteit zijn geworden. De achtergrond is ter plekke freehand geschilderd en daarna gevuld met de vogel, pinguïns en schildpad. Deze muurschildering met pinguïns heeft een fullcolour achtergrond. Wat inhoud dat de muurtjes helemaal bedekt zijn.
Deze muurschildering is geschilderd op een gladde lichtgrijze muur. Bij het schilderen heb ik rekening gehouden met de kleuren van de kamer zodat het een geheel blijft vormen.

Wil je ook een realistische muurschildering op een slaapkamer? Neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden voor realistische muurschildering slaapkamer.