Disney muurschildering kinderkamer Lion King en Jungle Book

Op deze kinderkamer heb ik op ik op een mooie donkere muur mogen schilderen, wat de complete uitstraling van de schildering mooi zacht maakt. Op de close ups zie je het beste hoe de kleuren in realiteit zijn geworden. De boom, het groen en de rest van de achtergrond is ter plekke freehand geschilderd en daarna gevuld met aapjes, Simba en Kaa in de boom. Deze boom heeft wat meer vol groen zodat de muur wat meer gevuld is met kleur.
Deze muurschildering is geschilderd op een gladde muur. Bij het schilderen heb ik rekening gehouden met de ruimte en indeling van het babykamertje.
De kleuren heb ik vervolgens aangepast aan de rest van de kamer en de wensen van de klant.

Wil je ook een muurschildering op een kinderkamer? Neem dan contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden voor muurschildering kinderkamer.