Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten. Op al mijn werk zit een garantie van ten minste een jaar. De levertijd is afhankelijk van het product en de wensen.

LET OP! In verband met de grote vraag naar werk in opdracht kan de wachttijd oplopen tot enkele maanden. Wilt u iets bij mij bestellen voor een speciale gelegenheid neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden en de eventuele levertijd.

Getekende realistische Portretten mens of dier
De prijs is gebaseerd op een tekening met 1 Persoon of dier. Voor extra gezichten of dieren word een meerprijs per mens/dier gerekend. Dit is afhankelijk van het formaat. Voor een (getaileerde) achtergrond reken ik extra.

Tekening in kleur of zwart/wit
20 x 20 = € 80,00   (maximaal 1 dier/gezicht)
20 x 30 = € 100,00   (maximaal 1 dier/gezicht)
30 x 30 = € 125,00   (maximaal 1 dier/gezicht)
30 x 40 = € 150,00   (maximaal 2 dieren/gezichten)
40 x 40 = € 175,00   (maximaal 3 dieren/gezichten)
40 x 60 = € 200,00 (Maximaal 4 dieren/gezichten)
50 x 50 = € 225,00 (Maximaal 4 dieren/gezichten)
50 x 70 = € 250,00 (Maximaal 5 dieren/gezichten)

Voor afwijkende maten, speciale wensen of wanneer de tekening ingelijst dient te worden kunt u contact opnemen voor een prijs op maat. Voor deze tekeningen is eerst een door mij goed gekeurde foto van de persoon of het dier nodig.
Voor dit werk word altijd een aanbetaling gevraagd van 30%.
Houd er rekening mee dat pasteltekeningen altijd voorzien moeten worden van een lijst met passepartout. Dit kunt u direct bij mij laten doen voor verzending of bij een lijstenmaker.

Geschilderde portretten pop-art
De portretten worden standaard geschilderd op canvas met acrylverf. De portretten worden standaard afgewerkt met een beschermende vernislaag. De prijs is gebaseerd op 1 persoon of dier. Voor extra gezichten of dieren worden extra kosten in rekening gebracht.
30×30       = € 125,- incl. BTW
50×50       = € 175,- incl. BTW
80×80       = € 250,- incl. BTW
100×100  = € 275,- incl. BTW

Voor afwijkende maten,speciale wensen of als er een lijst omheen moet komen kunt u contact op nemen voor een prijs op maat.
Voor dit werk word altijd een aanbetaling gevraagd van 30%.

Haspelklokken
Klokken worden al naar wens gemaakt vanaf € 125,00. De prijzen zijn afhankelijk van het formaat en de afwerking. Elke klok word netjes afgewerkt en beschikt over een nieuw uurwerk met 2 jaar garantie. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en of een prijs op maat. Voor dit werk word altijd een aanbetaling gevraagd van 30%.

Muurschilderingen
De prijs van een muurschildering hangt af van het ontwerp, de grootte en het benodigde materiaal. Een muurschildering start vanaf € 125,-. De prijs is afhankelijk van de grootte en het ontwerp. Voor een prijs op maat en de mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen. Voor dit werk wordt altijd een aanbetaling gevraagd van 30%.

Beletteringen
De prijs van beletteringen hangt af van de ondergrond, de grootte van de letters en de hoeveelheid tekst. Voor een prijs op maat en de mogelijkheden kunt u contact met mij opnemen. Voor dit werk wordt soms een aanbetaling gevraagd.

Naambordjes
Naambordjes voor bij de deur buiten worden al gemaakt vanaf € 125,-. De prijs is afhankelijk van wensen. Voor de mogelijkheden of een prijs op maat kunt u gerust contact met mij opnemen.
Voor dit werk word altijd een aanbetaling gevraagd van 30%.

Ander schilderwerk
Heeft u andere wensen welke hier niet zijn aangegeven of welke u niet op mijn website bent tegengekomen? Geen probleem! Alles is mogelijk en ik denk graag met u mee. Voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte kunt u ook bij mij terecht. Hiervoor kunt u contact op nemen.