Prijzen en werkwijze

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten. Op al mijn werk zit een garantie van minimaal een jaar. De levertijd is afhankelijk van het product en de wensen.

Muurschilderingen
Muurschilderingen starten bij € 175,00. Voor dit werk word een aanbetaling van 30% gevraagd. De exacte prijs word berekend naar je wensen. Neem hiervoor contact met mij op.

Voor ik start met de muurschildering maak ik in overleg een schets/ontwerp. Dit kan naar een bestaand idee zijn of speciaal ontworpen worden naar je wensen. Ter plekke kun je nog aanpassingen doen in de grootte en locatie van de schildering. Hierna start ik met schilderen. Ik schilder binnen altijd met acryl verf. Dit is sneldrogend en geeft geen giftige dampen waardoor er gewoon in de kamer geslapen kan worden.

Voor dit werk reken € 0,21 voorrijkosten per km. Indien betaald parkeren vraag ik deze ook te vergoeden. (Met uitzondering van de volgende plaatsen in de Hoeksche Waard: Oud-Beijerland, Heinenoord, Nieuw-Beijerland, Klaaswaal, Westmaas, Mijnsheerenland en Goidschalxoord, Maasdam, Puttershoek, Numansdorp, Zuid-Beijerland)

Let op! Muren dienen schoon en voorbehandeld te zijn met een goede dekkende laag muurverf/latex. Tegen meerprijs kan ik deze sausen.  Ik schilder niet over wasbare/schrobbare verf en kalkverf aangezien hier problemen met hechting en dekking voorkomen. Ik schilder op zowel gladde muren als op muren met structuur, maar wil het vooraf weten zodat ik hier rekening mee kan houden. Weet je niet zeker of je muur geschikt is? Neem dan contact met mij op.

Realistische portret tekeningen mens en dier
Ik teken portretten in grafiet (mens en dier) en in kleur (dier). Ik werk aan de hand van een goede scherpe foto. De foto word vooraf door mij beoordeeld.
Voor dit werk word een aanbetaling gevraagd van 30%.
20 x 20 = € 95,00   
20 x 30 = € 105,00  
30 x 30 = € 130,00
30 x 40 = € 155,00
40 x 40 = € 180,00 
40 x 50 = € 215,00
50 x 50 = € 250,00 
50 x 60 = € 325,00 
De prijs is gebaseerd op 1 persoon/ dier per tekening met een neutrale achtergrond. Heb je speciale wensen of staat de maat er niet bij, neem dan contact met mij op.

Handgeschilderde beletteringen
De prijs van beletteringen hangt af van de ondergrond, de grootte van de letters en de hoeveelheid tekst. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en prijzen. Voor dit werk word soms een aanbetaling gevraagd van 30%.

Iets anders?
Bent u op zoek naar iets wat u niet op mijn website bent tegen gekomen? Geen probleem! Alles is mogelijk en ik denk graag met u mee.  Hiervoor kunt u contact op nemen.