Prijzen en werkwijze

Wat kost een muurschildering?

Muurschilderingen starten bij € 195,- en gemiddeld kost een muurschildering tussen de € 295,- en de € 595,-. De prijs is daarom afhankelijk van de grootte, de ondergrond en de details van de schildering. Ik bereken altijd vooraf een vaste prijs welke word berekend naar de tijd die ik nodig heb en het materiaal. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Neem voor een offerte of voor vragen over muurschilderingen contact met mij op. Stuur alvast zo veel mogelijk informatie mee om zo snel mogelijk een prijs te ontvangen.

Voor ik start met de muurschildering maak ik indien nodig een schets/ ontwerp van de muurschildering naar de indeling van de kamer. Dit kan naar een bestaand idee zijn of speciaal ontworpen worden naar je wensen. Wil je een diertje of schildering helemaal uniek laten ontwerpen, zonder het gebruik van een voorbeeld, dan reken ik ontwerpkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van het het aantal onderwerpen (dieren etc.). Ter plekke kun je altijd nog aanpassingen doen in de grootte, de locatie van de schildering en de indeling. Hierna start ik met schilderen. Ik schilder binnen altijd met acryl verf. Dit is sneldrogend en geeft geen giftige dampen waardoor er gewoon in de kamer geslapen kan worden.

Voor dit werk reken € 0,23 voorrijkosten per km. Indien betaald parkeren vraag ik deze ook te vergoeden. In Oud-Beijerland reken ik geen voorrijkosten. Mijn werkgebied is tot maximaal 100 km van Oud-Beijerland. Verder dan 100 km reis ik alleen voor opdrachten van minimaal 1,5 dag werk en hier komen extra reiskosten bij.
Voor muurschilderingen is er een wachttijd i.v.m. drukte. Wees op tijd met reserveren! Voor de huidige wachttijd of mogelijke plaatsen kun je contact met mij opnemen.

Let op

Muren dienen schoon en voorbehandeld te zijn met een goede dekkende laag muurverf/latex. Bij schrobbare/waterafstotende verf of sterk afneembare verf hoor ik dit graag vooraf. Ik schilder op zowel gladde muren als op muren met structuur, maar wil het vooraf weten zodat ik hier rekening mee kan houden. Weet je niet zeker of je muur geschikt is? Neem dan contact met mij op.

Realistische portret tekeningen mens en dier

Ik teken portretten in grafiet (mens en dier) en in kleur (dier). Ik werk aan de hand van een goede scherpe foto. De foto word vooraf door mij beoordeeld.
Voor dit werk word een aanbetaling gevraagd van 30%.
20 x 20 = € 95,00   
20 x 30 = € 105,00  
30 x 30 = € 130,00
30 x 40 = € 155,00
40 x 40 = € 180,00 
40 x 50 = € 215,00
50 x 50 = € 250,00 
50 x 60 = € 325,00 
De prijs is gebaseerd op 1 persoon/ dier per tekening met een neutrale achtergrond. Heb je speciale wensen of staat de maat er niet bij, neem dan contact met mij op.

Handgeschilderde beletteringen

De prijs van beletteringen hangt af van de ondergrond, de grootte van de letters en de hoeveelheid tekst. Neem contact met mij op voor de mogelijkheden en prijzen. Voor dit werk word soms een aanbetaling gevraagd van 30%.

Iets anders?

Bent u op zoek naar iets wat u niet op mijn website bent tegen gekomen? Geen probleem! Alles is mogelijk en ik denk graag met u mee.  Hiervoor kunt u contact op nemen.

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten. Op al mijn werk zit een garantie van minimaal een jaar. De levertijd is afhankelijk van het product en de wensen. Mijn werkgebied betreft de gehele Hoeksche Waard en erbuiten tot max 100km van Oud-Beijerland.