Over Adelio Deco

Wie ben ik?

Ik ben Samantha Dekker uit de Hoeksche Waard, gediplomeerd specialist decoratieschilder met een grote liefde voor tekenen, schilderen en creëren. Ik ben na mijn opleiding Decoratie, restauratie en bescherming op het Nimeto in Utrecht gestart als onderhoudschilder. Na enkele jaren werken als onderhoudschilder begon ik het decoratie werk te missen en ben ik gestart met Adelio Deco. Nog steeds maak ik al mijn werk met een hoop passie voor het vak.

Wat doe ik?

Ik werk voornamelijk in opdracht maar maak soms ook kunst en illustraties. Ik werk met verschillende producten als potlood en verf waardoor ik een gevarieerd aanbod aan werk aanbied.

Mijn gevarieerde aanbod bestaat uit:

Hoe ga ik te werk?

Hoe ik te werk ga is afhankelijk van het werk. Bij prijzen en werkwijze kun je per werk zien hoe ik exact te werk ga. Wat altijd overeenkomt, is mijn contact met de klant. Voor ik start met de werkzaamheden zorg ik dat exact duidelijk is wat je van mij kunt verwachten en wat dit kost.

Heb je een lege plek op de muur, wil je je dierbare laten vereeuwigen of zoek je gewoon iets speciaals? neem nu gelijk contact met mij op.